info
Thank you for visiting the Audiomaniacs website, your professional business, stage and tour provider.

You are here: Audiomaniacs / Geluid

Go

Installatie

Audiomaniacs is al vanaf 2001 leverancier en producent van professionele audio producten. Naast diverse installaties, hebben wij ook een tweetal speakerseries ontwikkeld. De AM Longtrow Set en de AM Theaterset. De eerste set bestaat uit een achttal 18 inch subs en een viertal 15 en 1 inch tops. Samen goed voor minimaal 138dB met een relatief ver bereik door het geladen mid en hoog. De AM Theaterset is ons pronkstuk, tevens gemaakt van 15 laags Fins berken en bestaat uit een 2x15" Sub en 2 12inch tops.

Uiteraard leveren wij alle A-Merken en equivalenten als het budget iets kleiner is. Honderden venue's hebben wij ingericht met producten van o.a. Tascam, Martin, dB-Technologies, RCF, Dynacord, Yamaha, Pioneer, Soundcraft, Allen & Heath, AKG, Shure, Sennheiser, Audio-Technica, ProDJ, Neumann, ART, Seeburg, Tasker, Klotz, Sommer, QSC, Rode, Midas, Alesis, Lexicon, JBL, HK Audio, Electro-Voice, Crown, Focuswrite, DBX, Apple, Acer, M-Audio en nog veel meer merken, vraag een offerte aan en wij geven u een goede prijs.

Het plaatsen of installeren van licht en geluid lijkt een eenvoudige klus, maar hier gaan diverse metingen en filosofie├źn achter schuil. Logische oplossingen zijn er altijd wel te bedenken en alles is uit te rekenen. Laat ons de know-how gebruiken om u te adviseren.

Congressen, ceremonies en conferenties zijn vaak evenementen waar de toespraak het belangrijkste is. Tijdelijke installatie van beamers, schermen, microfoons en speakers zijn van belang om het geheel tot een succes te maken. Een toespraak houden is in principe eenvoudig, maar het moet wel overkomen en u moet de rust vinden en zeker weten dat het technisch klopt en dat de mensen betrokken zijn. Wij denken graag met u mee om het publiek een onvergetelijke en overtuigende toespraak te bieden, gekke acties met soundscapes, muziek of belichting kunnen er voor zorgen dat het publiek betrokken blijft.


Advies & Verkoop

Uiteraard kunt u overal op het internet verkoopsite's vinden en menig webshop die net even 1 euro goedkoper zijn dan de andere. Uiteindelijk gaat u niet blij worden van deze euro als u de verkeerde spullen heeft aangeschaft of alles niet op elkaar aansluit en niet op uw wensen aansluit. U kunt zelfs de boel om zeep helpen als zaken niet goed aangesloten worden of niet juist ingezet worden. Advies is natuurlijk vrijblijvend en de koffie ook, uiteraard bestellen wij met liefde de apparatuur en zorgen wij dat alles goed draait.


Opname

Naast DVD en ander beeldmateriaal hebben wij ook veel (live) opnames gemaakt. Het vastleggen van geluid is een complex en nauwkeurig werkje en iedereen heeft hier een andere mening over of heeft een andere smaak. Wij doen hier niet moeilijk over en leveren gewoon wat de muzikanten willen. Nieuw bij Audiomaniacs is de Mobiele studio, lees hier meer over dit project!


Introductie aanbieding: 5% extra korting op Seeburg

Seeburg acoustic line Atelier-Series
De Atelier-serie beschikt over een multifunctioneel design (zowel actief als passief), met de beste kwaliteitskomponenten en veel interessante details. Bestaande uit zes full range / Hi-Mid systemen en twee subwoofers. De Atelier-serie is zowel geschikt voor permanente installaties als voor mobiel gebruik. Met foam aan de buitenkant of aan de binnenkant van de grill, in het wit of in het zwart, op een speakerpaal of aan een installatiebeugel.
Prijzen varieren van 409,- ex. btw voor de A1 tot 989,- euro ex. btw voor de 400W AES 12" A6. Check de website voor meer informatie en voor meer aanbiedingen is hier onze uitverkooplijst!


AUTHOR: Edwin Rijs

Ik ben een professionele 'muziekgek!'
Vanaf zeer jonge leeftijd sta ik met mijn heupen te swingen op de muziek van Little Richard, Chuck Berry en Elvis. Op zolder had ik mijn eigen discotheek, hier experimenteerde ik met verlichting, stroom en geluid. Voor mijn elfde verjaardag vroeg ik om een elektrische gitaar, jammer genoeg bleef het bij een onstembare speelgoedgitaar, drie jaar later kocht ik stiekem van al mijn spaargeld een elektrische gitaarversterker (Pignose) en een (Stratocaster) gitaar. De Pignose PG20 werdt al snel ...meer...

RECENT EVENTS

Hightide summer session with The Grand East and much more talent, come and see us ....

Nieuwe Kerksplein Haarlem Koningsdag 2017. Ondanks weer toch een feest met Fossen & Toussaint ....

Singer Songwriter festival 2014, 2015 waren een succes, ook in 2016 was er weer een zeer succesvol festival....


POPULAR TAGS
Podium Geluid Opname Licht Organisatie Regie Microfoons Speakers Aankleding Verhuur Festivals Aanbiedingen Beamers Trouwerij Toespraak DJ VJ Film


RECENT POSTS

22 sep 2017

Laatste filmverslag van The World at your Beach 2002-2006 promo. Youtube post.


29 juli 2017

Weer een mooi theater gemaakt (12x9mtr) met licht, trussen, geluid en Verdu 350 gram aan rails systeem. Facebook post.


18 sep 2016

Audiomaniacs TV, compilatie Singer Songfestival 2016. Youtube post, live in Haarlem.


2 sep 2016

Audiomaniacs nu ook op Instagram (Ed_Audio). 35 euro per uur voor een FOH man met 20 jaar ervaring. Instagram post Audiomaniacs


16 aug 2016

The World At Your Beach, met Zuco 103 en Relax, een terugblik. Youtube post, live at the beach.


7 aug 2016

Hipschaking with the Grand East at Hightide! Facebook met youtube post.


21 juli 2016

Jari en Wiebe, een liedje voor in je zak.
Youtube post, live at Hightide.


21 juli 2016

Last sunday was a bit windy, but there where good people, tasty food and music wich turned it into a wonderful sunny day! Coming Friday 22 July we have the same easy setup, incl. SUP lessons, live music and a Hot Barbie Q.
Facebook met youtube post.