info
Thank you for visiting the Audiomaniacs website, your professional business, stage and tour provider.

You are here: Audiomaniacs / Productie

Go

Organisatie

Zowel voor het huren als aanschaffen van licht, geluid, beamers, schermen, podia en multimedia gear bent u bij ons aan het juiste adres. Audiomaniacs is your professional business, stage and tour provider. De productie is een tak van Audiomaniacs waar het eigenlijk allemaal mee begon half jaren 90.

Organisatie van festivals, evenementen, bruiloften en feesten zit in ons bloed en wij delen deze ervaring graag met u. Wij zetten onze know-how en contacten met liefde in om uw event tot een succes te maken.

Wat kunnen wij zoal voor u doen?

 • Volledig verzorgen van bedrijfsactiviteiten en personeelsfeesten
 • De organisatie van feesten (trouwerijen, verjaardagen, jubilea e.a.) en live-avonden
 • Het produceren van grote evenementen en festivals
 • Advies en begeleiding bij diverse in-/ outdooractiviteiten
 • Regie bij opnames en uitvoeringen

  Het belang van zorgvuldig en buigzaam organiseren tijdens een productie is groot. Het einddoel is dat het doorgaat en het liefst succesvol en uiteraard zonder mens en mileu in gevaar te brengen.


  Podia & Tenten

  Wij verhuren ook tenten en overdekte podia. Deels uit eigen voorraad en deels van onze vaste partners. Onze tenten en podia zijn kleurrijk en van robuuste materialen vervaardigd. De spiegeltenten, tenten met beuken (kerk-achtig vorm) leveren wij ook, net als Yurts, Tipy's, mobiele podia en losse podiumdelen. Vraag een offerte aan, in combinatie met licht en geluid zijn wij vaak de meest betaalbare optie.


  Hekwerk & Trussen

  Een festivalterrein inrichten is geen 'rocket science', maar toch moeten er zaken gebouwd en afgezet worden. Uiteraard kan dit met basis producten als hot en steiger materiaal, maar de verfijning zit vaak in doeken, trussen en goed geplaatste hekwerken. Dit leveren wij en wij adviseren hier ook graag over. Alles moet voldoen aan de eisen en voorschriften van o.a. bouwtoezicht en de brandweer. Af en aanvoer van water, het plaatsten van toiletten of andere sanitairgroepen, alles moet een goed plekje krijgen.


  Stroom

  Energieopwekkers en bekabeling maken een groot deel uit van de productie, zonder stroom is er geen feest. De juiste keuze en het verbruik bepalen is een vak apart. Gelukkig hebben wij meer dan 20 jaar ervaring en kunnen de cijfers de laatste jaren flink omlaag met de komst van digitale versterkers, hogedruk kwiklampen (HPL) en LED verlichting. Zonne-energie en batterijvoedingen zijn de nieuwste aanwinsten in productieland. Het verbruik van diesel c.q. stroom, de belasting van kabels en zorgen dat alles storingsvrij werkt is een hele belangrijke taak van de productieleiding. Wij doen dit graag en met vastberadenheid.


  Horeca & Party

  Horeca & Party zijn ideale middelen om de feestvreugde te verhogen. Naast aankleding, bestek, borden, glazen en nog veel meer, leveren wij ook artiesten via AmbianceMusic. De artiesten en omgeving kunnen geheel worden aangepast aan het thema. Ook hier hebben wij voldoende ervaring mee. Wij kunnen met de juiste middelen bijna alle ruimtes omtoveren tot een verbluffende en stijlvolle ruimte, informeer hier eens naar en kijk eens bij onze Ambiance VJ-DJ opties.


  AUTHOR: Edwin Rijs

  Ik ben een professionele 'muziekgek!'
  Vanaf zeer jonge leeftijd sta ik met mijn heupen te swingen op de muziek van Little Richard, Chuck Berry en Elvis. Op zolder had ik mijn eigen discotheek, hier experimenteerde ik met verlichting, stroom en geluid. Voor mijn elfde verjaardag vroeg ik om een elektrische gitaar, jammer genoeg bleef het bij een onstembare speelgoedgitaar, drie jaar later kocht ik stiekem van al mijn spaargeld een elektrische gitaarversterker (Pignose) en een (Stratocaster) gitaar. De Pignose PG20 werdt al snel ...meer...

 • RECENT EVENTS

  Hightide summer session with The Grand East and much more talent, come and see us ....

  Nieuwe Kerksplein Haarlem Koningsdag 2017. Ondanks weer toch een feest met Fossen & Toussaint ....

  Singer Songwriter festival 2014, 2015 waren een succes, ook in 2016 was er weer een zeer succesvol festival....


  POPULAR TAGS
  Podium Geluid Opname Licht Organisatie Regie Microfoons Speakers Aankleding Verhuur Festivals Aanbiedingen Beamers Trouwerij Toespraak DJ VJ Film


  RECENT POSTS

  22 sep 2017

  Laatste filmverslag van The World at your Beach 2002-2006 promo. Youtube post.


  29 juli 2017

  Weer een mooi theater gemaakt (12x9mtr) met licht, trussen, geluid en Verdu 350 gram aan rails systeem. Facebook post.


  18 sep 2016

  Audiomaniacs TV, compilatie Singer Songfestival 2016. Youtube post, live in Haarlem.


  2 sep 2016

  Audiomaniacs nu ook op Instagram (Ed_Audio). 35 euro per uur voor een FOH man met 20 jaar ervaring. Instagram post Audiomaniacs


  16 aug 2016

  The World At Your Beach, met Zuco 103 en Relax, een terugblik. Youtube post, live at the beach.


  7 aug 2016

  Hipschaking with the Grand East at Hightide! Facebook met youtube post.


  21 juli 2016

  Jari en Wiebe, een liedje voor in je zak.
  Youtube post, live at Hightide.


  21 juli 2016

  Last sunday was a bit windy, but there where good people, tasty food and music wich turned it into a wonderful sunny day! Coming Friday 22 July we have the same easy setup, incl. SUP lessons, live music and a Hot Barbie Q.
  Facebook met youtube post.